Even voorstellen

Sinds 2003 ben ik als kinder- en jeugdpsycholoog gevestigd in Enkhuizen. In de afgelopen jaren heb ik veel kinderen en jongeren gezien en geholpen. Maar wanneer neem je als ouder nu contact op met een psycholoog?

Mijn naam is Louise van den Broek

Ik ben sinds 2003 als kinder- en jeugdpsycholoog en GZ-psycholoog gevestigd in de Boerenhoek in Enkhuizen. In 1988 ben ik afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog en sindsdien heb ik verschillende werkkringen gehad. Zo heb ik ruim tien jaar in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt en ben ik enkele jaren werkzaam geweest op een school voor speciaal voortgezet onderwijs. Ook heb ik regelmatig diagnostisch onderzoek gedaan in opdracht van de kinderrechter.

Nu werk ik alweer heel wat jaren met kinderen, jongeren en hun ouders in mijn eigen praktijk. In de jaren na mijn afstuderen heb ik allerlei cursussen en opleidingen gedaan. Zo heb ik de basis- en vervolgopleiding EMDR bij kinderen en jeugdigen gedaan, de basiscursus cognitieve gedragstherapie, ben ik gecertificeerd om de training Braingame Brian te geven, heb ik een mindfulnesstraining gevolgd en ben ik Infant Mental Health Specialist DAIMH. Dit laatste betekent dat ik gespecialiseerd ben in hulp aan zeer jonge kinderen en hun ouders, waarbij de interactie tussen kind en ouders centraal staat.

Daarnaast ben ik hoofdredacteur en samen met mijn partner eigenaar van Vakblad Vroeg, een blad dat schrijft over het jonge kind voor alle professionals die met jonge kinderen werken. Mocht u geïnteresseerd zijn, kijk dan eens op de site van Vakblad Vroeg. Februari 2017 zijn wij het platform Ouders Centraal gestart en dat gaan we verder uitbouwen. Een platform dat kennis wil verspreiden over ouderbegeleiding en ouderschap.

Door al deze activiteiten ben ik begonnen met langzaam maar zeker mijn praktijk kleiner te maken. Ik heb besloten om op 01-01-2022 mijn praktijk te sluiten. Dank voor het in mij gestelde vertrouwen.

Louise van den Broek

Louise van den Broek

Kinder -en jeugdpsycholoog

Sinds 2003 ben ik als kinder- en jeugdpsycholoog gevestigd in Enkhuizen. In de afgelopen jaren heb ik veel kinderen en jongeren gezien en geholpen. Maar wanneer neem je als ouder nu contact op met een psycholoog?

Aanmelden

Vanaf 01-01-2022 neem ik geen nieuwe clienten meer aan. Mijn praktijk gaat sluiten. Mocht u hulp zoeken voor uw kind neem dan contact op met uw huisarts, kinderarts of jeugdarts. U kunt ook contact opnemen met het wijkteam van uw gemeente.