Aanmelden

Min praktijk sluit per 01-01-2022. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden. Mocht u hulp zoeken voor uw kind neem dan contact op met uw huisarts, kinderarts of jeugdarts. U kunt ook contact zoeken met het wijkteam van uw gemeente.

Stuur een bericht
Louise van den Broek

Louise van den Broek

Kinder -en jeugdpsycholoog

Sinds 2003 ben ik als kinder- en jeugdpsycholoog gevestigd in Enkhuizen. In de afgelopen jaren heb ik veel kinderen en jongeren gezien en geholpen. Maar wanneer neem je als ouder nu contact op met een psycholoog?

Routebeschrijving

Parkeren kan niet bij mij voor de deur in verband met het vergunningensysteem van de gemeente Enkhuizen. Dit kan wel in de Kolhornstraat waar een blauwe zone is.

Zet in uw navigatie: Kolhornstraat 9 Enkhuizen, vlak daarvoor is een kleine zone met plekken waar u met blauwe schijf kunt parkeren.

Of volg onderstaande beschrijving:

U komt Enkhuizen binnen via de Koepoort. Dan rijdt u rechtdoor door de Westerstraat, sla linksaf bij de Molenweg. Rijd de Molenweg helemaal uit, langs Albert Heijn, langs enkele grachtjes tot de Molenweg enigszins rechts afbuigt en overgaat in de Kolhornstraat. Rijd door tot aan de Patrimoniumstraat aan uw rechterhand. Vlak daarna is een gebied met blauwe zone. Hier kunt u – met parkeerschijf – parkeren.

Loop vervolgens de Kolhornstraat uit, ga over het eerste bruggetje aan uw rechterhand en direct daarna rechtsaf. Zo komt u op het Hoenderpad. Mijn praktijk bevindt zich op nummer 14. De ingang is te vinden in een steegje tussen nummer 14 en 13.

 

Louise van den Broek,
GZ-psycholoog / Kinder- en jeugdpsycholoog

Hoenderpad 14
1601 RA ENKHUIZEN

T. 0228-326468
E. vandenbroek.louise@planet.nl

BIG-registratie
19052114225

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring